Contacteer ons

Koffietafel in het Lindegroen

Reserveer nu

Een aantal vrijwilligers van de Vrienden van het Lindegroen verzorgen ook de koffietafel bij de uitvaartdienst van een dierbare.

Afhankelijk van het aantal mensen dat verwacht wordt zal de grote of de kleine zaal gebruikt worden. In onze zaal kunnen er koffietafels gegeven worden van 30 tot 200 personen. Zo kunnen we iedereen een ruime plaats aan tafel geven. De koffietafel staat klaar op het tijdstip dat u kiest. Meestal loopt de koffietafel ten einde rond 16u00.

We kunnen echter pas een koffietafel aannemen als de zaal vrij is. Bij ‘kalender’ kan je alvast kijken of de zaal beschikbaar is.
De kostprijs voor het verzorgen van de koffietafel wordt berekend per persoon. In de vraagprijs per persoon zitten alle kosten vervat : aankopen, gebruik zaal, onderhoud van de zaal, energiekosten, …

De voorbereiding en de bediening gebeurt door vrijwilligers van de Vrienden van het Lindegroen, hier wordt dus geen geld voor gevraagd. Het verbruik van dranken tijdens de koffietafel wordt zorgvuldig genoteerd en achteraf samen met de factuur afgerekend. Na afloop van de koffietafel ontvangen de nabestaanden de factuur. De factuur is betaalbaar binnen de 30 dagen.

Voor reservatie van een koffietafel bel == > 0485 18 48 68

Ik wil meewerken Ik wil steunen