Contacteer ons

Ik wil meewerken

‘De Vrienden van het Lindegroen’ is een VZW die volledig gedragen wordt door vrijwilligers.

Wij zijn met 70 medewerkers. Dat zijn allen mensen die zich inzetten in één van onze werkgroepen. Daarnaast zijn er ook nog eens 50 losse vrijwilligers die deze werkgroepen ondersteunen door elk hun eigen steentje bij te dragen.
Jong en oud werken samen om onze zaal in Buizingen draaiende te houden.

Ieder heeft zijn eigen talenten of interesses. Daarom zijn we verdeeld in verschillende werkgroepen waar ieder van ons zich het beste in thuis voelt.

  • Werkgroep VERHUUR houdt zich bezig met alles wat komt kijken bij het verhuren van de zaal. Zij zijn een groep gemotiveerde mannen en vrouwen die door middel van een beurtrol 3 tot 4 keer per jaar zaalverantwoordelijke zijn in het Lindegroen. Zij laten de huurders binnen, geven een rondleiding en maken alle afspraken die noodzakelijk zijn. Als de huurder weer vertrokken is doen zij ook de controle van de zaal om te zien of alles netjes werd achtergelaten.
  • Werkgroep EVENT is een levendige en creatieve werkgroep die zich bezighoudt met het organiseren van activiteiten om het sociale leven in Buizingen wat leven in te blazen. Jaarlijks organiseren ze Lindegroen Feest. Tijdens dit weekend vieren we de verjaardag van de heropening van het Lindegroen in 2015. Daarnaast organiseren ze ook kleinere activiteiten die jaarlijks variëren.
  • Werkgroep FINANCIEEL is een kleinere werkgroep met financieel aangelegde knobbels die de facturen opmaken voor de huurders, de betalingen opvolgen en de boekhouding van het Lindegroen nauwlettend in de gaten houden.
  • Werkgroep INFRASTRUCTUUR zijn onze Handige Harry’s die het onderhoud van de zaal op zich nemen. Kleinere en soms grotere herstellingswerken uitvoeren. Zo blijft onze zaal in goede staat.
  • Werkgroep LINDEGROEN TAFELT zorgen jaarlijks voor een heerlijk eetfestijn. Met dit geld kunnen we dan weer grotere onderhoudswerken of herstellingswerken doen in de zaal.
  • Werkgroep BESTUUR zijn een 10-tal mensen uit al deze werkgroepen die in de vorm van een bestuur alles in goede banen proberen te leiden. Hier komt alle info van de verschillende werkgroepen samen.
  • De LOSSE VRIJWILLIGERS steunen deze werkgroepen elk op hun eigen manier. Een shift doen aan de bar tijdens Lindegroen Feest of aan de kassa zitten tijdens Lindegroen Tafelt, brieven rondbrengen in Buizingen en omstreken om de mensen op de hoogte te brengen, helpen bij een klusavond, komen helpen tijdens de onze jaarlijkse grote kuis, … Er zijn heel wat manieren om een steentje bij de dragen.

Heb jij ook zin om wat vrijwilligerswerk te doen en zou je je wel thuis kunnen voelen in één van onze werkgroepen?

Laat het ons dan zeker weten door onderstaand contactformulier in te vullen.
Wij bellen of mailen je dan om eens af te spreken met enkele medewerkers en vrijwilligers en beantwoorden graag al je vragen.

Wij heten je alvast van harte welkom!!

Ik wil meewerken Ik wil steunen