Contacteer ons

ARTISANALE MARKT

Lindegroen ‘artisanale markt’ is ook dit jaar op zoek naar mensen met een passie voor creatief werk en artisanale ambachten. Ben je van Halle en omstreken en ben je creatief? Ben je fier op je eigen creaties en wil je die tonen en verkopen in het Lindegroen?

Stel je kandidaat en wie weet kan je ook deelnemen aan de artisanale markt. Doe dit voor 17 september 2023 en dit uitsluitend via dit Google Formulier!
Dit is niet meteen een definitieve bevestiging voor je deelname. Wij aanvaarden voor 17 september alle kandidaturen en maken nadien een selectie op basis van originaliteit, nieuwelingen, diversiteit, materiaal, productieproces,…
Omdat de zaal nu één maal onvoldoende groot is, moeten we ieder jaar enkele kandidaten weigeren. Haal dus zeker alles uit de kast en focus je op 1 soort creaties: juwelen, houtsnijwerk, schilderkunst, breiwerk, textielproducten, tekenkunst,...
Voor 24 september krijg je via mail bevestiging van je deelname.

Maak alvast reclame voor de artisanale markt op vrijdag 17 november 2023 in het Lindegroen in Buizingen! Aansluitend kan je ook blijven nagenieten in ons ‘Lindegroencafé’ ! Stel je kandidatuur niet uit want de plaatsen zijn beperkt.

Ik wil meewerken Ik wil steunen