Contacteer ons

Wie zijn wij?

De Vrienden van het Lindegroen zijn een groep vrijwilligers die de zaal “Lindegroen” in Buizingen beheren. Door dit te doen, proberen wij het gemeenschapsleven en het verenigingsleven in Buizingen te ondersteunen en te versterken.

Wij hebben in het verleden allemaal vele fijne ervaringen beleefd in zaal Lindegroen. We vonden het dan ook bijzonder jammer dat de zaal zijn deuren ging sluiten.
Velen onder ons vinden dat het Lindegroen, net zoals vroeger, een plaats moet zijn waar het plezant is om samen te komen, een plaats waar gebouwd wordt aan een zorgzame en warme samenleving, een plaats waar “gemeenschap” kan gemaakt worden en een plaats waar verenigingen hun activiteiten kunnen laten doorgaan.
We hebben de zaal geleidelijk aan (gedurende bijna twee jaar) in orde gezet zodat de inrichting en de accommodatie terug veilig en gebruiksvriendelijk is.
Dat is ons gelukt dankzij meer dan 100 vrijwilligers die hun handen uit de mouwen gestoken hebben dan dankzij meters en peters die onze actie een financieel duwtje in de rug gegeven hebben.
Ondertussen zijn we uitgegroeid tot de VZW “Vrienden van het Lindegroen” en wordt onze vereniging gedragen door een dynamische ploeg.
De inzet van elke vrijwilliger wordt ten volle gerespecteerd, ongeacht de taak die zij/hij opneemt of ongeacht het volume aan tijd die zij/hij kan investeren. Dat respect voor de vrijwilligers verwachten wij ook van alle huurders van de zaal.

In november 2015 waren de belangrijkste opknapwerken van de zaal achter de rug en hadden we een volledig verhuurplan klaarstaan om de zaal terug te laten draaien.

Ik wil meewerken Ik wil steunen